Pokrenite jedinstvenu stranicu sa vašim najnovijim proizvodima, uslugama, objavama i video snimcima sa društvenih mreža!

Na jednom linku čuvajte sav sadržaj koji vam je važan i podelite ga gde god želite!

MyBio.rs je sveobuhvatno rešenje koje vam omogućava da povećate svoju vidljivost na društvenim mrežama i da se povežete sa vašim pratiocima. Svi vaši linkovi se nalaze na jednom mestu, što znači da vaši pratioci imaju brz i jednostavan pristup svemu što objavljujete.


Povežite se sa pratiocima!

Jedinstvena myBio strana

Napravite jedinstvenu, prilagodljivu stranicu sa vašim najvažnijim linkovima. Sam proces je veoma brz i lak. Jednostavno koristite miš za dodavanje, brisanje, uređivanje i pomeranje blokova, a zatim uvezite ili dodajte svoj sadržaj.

Ostvarite uspeh

Povećajte prodaju i promet na društvenim mrežama deljenjem myBio linka koji će preusmeravati korisnike ka vašem najvažnijem sadržaju.

KREIRAJTE PROFESIONALAN I VIZUELNO PRIVLAČAN SADRŽAJ

Ostvarite uspeh preko društvenih mreža

Primeri izgleda myBio stranica
(na mobilnim uređajima)

Sa myBio možete kreirati svoju prodavnicu!

Nije neophodno da imate web sajt!

Biolink za sve društvene mreže!

Sigurno ste čuli da je online prisustvo važno za vaš posao, ali ne brinite ako nemate veb sajt! MyBio.rs je vaša idealna zamena za veb sajt - jednostavna, efikasna i pristupačna opcija za stvaranje vašeg digitalnog prisustva. Sa MyBio.rs možete jednostavno kreirati personalizovanu stranicu sa vašim kontakt informacijama, društvenim mrežama, video i foto sadržajem i još mnogo toga. Najbolje od svega, ne morate da imate nikakvo znanje o kodiranju ili dizajnu da biste to uradili. Sada je vreme da se predstavite svetu na najjednostavniji i najefikasniji način - sa MyBio.rs.

Primeri

Video prezentacija

Pixeli za praćenje

Jednostavna integracija sledećih pixela

Jednostavna integracija sa najpopularnijim društvenim mrežama

Budite u korak
sa trendovima!

Kontaktirajte nas

Ponudite više izbora svojim pratiocima kada kliknu na vaš Bio link, Link u Biografiji do vaše veb stranice, sadržaja ili drugih važnih stranica.

info@mybio.rs
061 2657 500